Relatiegeschenk Memoblok

Een memoblok als relatiegeschenk

U kunt een memoblok of kubusblok natuurlijk kopen voor eigen gebruik. Maar heeft u er al eens aan gedacht om dit als reclame product in te zetten. Een memoblok kan namenlijk aan 4 zijden bedrukt worden. Personen die uw relatiegeschenk ontvangen en bijvoorbeeld op hun bureau plaatsen hebben dus van 4 zijden zicht op uw logo of boodschap.

Kiest u er bovendien voor om de blaadjes van het memoblok te bedrukken dan heeft iedere gebruiker of ontvanger van het blaadje – en bij een blok van 10 cm zijn dat er 1000 stuks – ook nog eens de bedrukking van het blad met uw boodschap onder ogen. U kunt zelfs een blok bestellen waarbij ieder blaadje een kleefrand heeft. U heeft dan 1 groot post-it  memoblok waardoor de bedrukte blaadjes ook nog een hergebruikt worden.

Memoblok bestellen.

Via  www.promokado.nl kunt u ook relatiegeschenken bestellen die gerelateerd zijn aan een memoblokken. Wij hebben het dan over pennen, notitieblokken en usb-sticks. Wanneer u ervoor kiest om 2 of meer verschillende producten te bestellen dan ontvangt u een aantrekkelijke korting over het totaalbedrag. Informeer naar de mogelijkheden of kijken eens op pennen-bedrukken.nl of onze notitieblokken site.

Wilt u meer informatie over de wijze waarop het mogelijk is kubus blokjes in te zetten als relatiegeschenk? Lees hier dan meer over bedrukte kubusblokken.

memoblok relatiegeschenk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *