Kubusblokken Bedrukken

Voor het bedrukken van kubusblokken en memoblokken bent u bij PromoKado aan het juiste adres. Het is de leverancier met het grootste assortiment van Nederland.

Onze producten kenmerken zich door ijzersterke kwaliteit. Door samenwerking met de beste off-set drukkerijen  zijn wij bovendien zeer goedkoop geprijsd.

Vraag naar onze all-in prijs  zonder verborgen kosten.

offerte kubusblok aanvragen

HET PRODUCTIEPROCES VAN BEDRUKTE KUBUSBLOKKEN

 

Na het msterke lijm voor kubusblokkenet zorg selecteren van het gecertificeerde papier worden deze met de modernste drukmachines voorzien van uw reclametekst of logo.

Na het drukken worden de vellen gesneden.
Dit kan in de vorm van een vierkant of rechthoek maar ook kunnen er door een in vorm gemaakt stansmes speciale vormen worden uitgesneden.

De gestapelde velletjes papier worden vervolgens rondom bedrukt en voorzien van een super sterke lijmbinding.

Hierdoor zijn alle blaadjes aan 1 zijde stevig met elkaar verbonden. U kunt per keer 1 blaadje losscheuren en gebruiken als notitieblaadje.

 

PROMO-KADO BEDRUKT KUBUSBLOKKEN HAARSCHERP

Het laten drukken door Promo-Kado houdt in dat gebruik wordt gemaakt van Off-Set drukkerijen met de modernste Off-Set drukmachines.

Dit geeft meerdere voordelen;

  • De nieuwste druktechnieken
  • Goedkope prijzen door grote volumes
  • Milieu verantwoord drukwerk
  • Uitgebreide facilitering van op maat gemaakt drukwerk

Denk hierbij aan het aanbrengen van boorgaten, het per stuk sealen van het product of het aanbrengen van realistische digitale full-colourdruk

Waarom kan het bedrukken van kubusblokken en memoblokken tegenwoordig veel goedkoper?

 

GOEDKOOP BESTELLEN VAN KUBUSBLOKKEN

 

Na het haarscherp bedrukken van een kubusblok met logo worden deze gratis netjes per stuk in folie geseald en in handzame dozen verpakt.

Over de kosten van het vervoer hoeft u zich niet druk te maken – het transport is gratis, dus altijd bij de prijs inbegrepen!

Bestellen is al mogelijk vanaf een kleine oplage van 100 stuks. Wel is het zo dat hoe groter de bestelhoeveelheid is hoe goedkoper de prijs van het bedrukte blok zal zijn.

online bestellen kubusblokken

 

Lees hier hoe het bestellen van memoblokken en kubusblokken in zijn werk gaat. Heel eenvoudig, wij helpen u graag bij de uitvoering van uw ontwerp!

KUBUSBLOKKEN ALS RELATIEGESCHENK?

 

Kubusblokken als uniek relatiegeschenk? JAZEKER ! Weet u dat er 1000 notitieblaadjes op een bedrukt kubusblok zitten. Dat betekent dat de gebruiker zeker 1000 maal aan uw bedrijf herinnerd wordt wanneer deze het papiertje gebruikt. Maar het zorgt er ook voor dat anderen steeds zicht hebben op het blok wat op een bureau staat. Hiermee wordt men door uw gepersonaliseerde relatiegeschenk regelmatig op uw bedrijf of reclameboodschap geattendeerd.

 

HET GROOTSTE ASSORTIMENT VAN NEDERLAND

 

Bij Promo-Kado vindt u voor elk wat wils. Door het ruimste assortiment van Nederland is er voor iedere beroepssector wel een passend product. Wij hebben alle soorten en maten maar bovendien leveren wij kubushouders met losse notitieblaadjes in kubusblokken van hout, metaal, kunststof of papier. Door de uitgebreide druk mogelijkheden bent u in staat uw relatiegeschenk geheel naar uw wensen te personaliseren  met  logo of naam

RONDOM BEDRUKT

 

De rondomdruk is bij onze kubusblokken vanzelfsprekend. Terwijl veel bedrijven u een prijs offreren met een aan 1 zijde bedrukt blok geeft Kubusblokken.nl u maar liefst 4 bedrukte zijden voor hetzelfde geld.

Van bijvoorbeeld het meest verkochte witte kubusblok van 10x10x10 cm kunt u iedere zijde, dus ook de verlijmde rugzijde laten bedrukken. Dit kan in afzonderlijke (pms) kleuren of door middel van een full-colour digitale fotoprint.  De minimale bestelhoeveelheid is 100 stuks. Vervolgens worden de producten goedkoper bij afname van staffels  in 250, 500 en 1000 stuks.

Reden temeer om een prijsopgave ons aan te vragen.

 

HOE ONTWERPT U EEN MEMOBLOK MET LOGO

 

Kies zelf de indeling en opmaak. U kunt uw logo of tekst plaatsen zoals u dat hebben wilt mits dit rondom 5 mm binnen de randen van de kubus valt. Een opdruk met een grootte van 95 x 95 mm behoort dus tot de mogelijkheden. Ook kunt u tot aan de rand van het blok laten drukken zonder dat er dus een wit kader zichtbaar blijft. Dit noemen wij aflopende bedrukking. De opdruk moet dan 5 mm groter als het kubusblok worden aangeleverd, dus 105 x 105 mm.

Wanneer u ons online uw ontwerpt zend dan ontvangen wij dit bij voorkeur als .eps, .ai of .pdf bestand. Digitale foto’s dienen een resolutie te hebben van minimaal 300 dpi.  Na het insturen van uw artwork ontvangt u voor wij over gaan tot het bedrukken van uw kubusblok eerst een digitale proefdruk.

Pas na het akkoord op de digitale proef gaan wij over tot het bedrukken van het blok. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp vraag dan vrijblijvend onze hulp door het invullen van het offerte formulier.

 

ELK BLAD VAN HET GROTE NOTITIEBLOK WORDT BEDRUKT

Er zijn 1000 blaadjes die aan de rugzijde stevig verlijmd zijn of die los in een kubushouder zitten. U begrijpt dat uw relatiegeschenk dus lange tijd zal meegaan.

Reden voor u om misschien ook voor bladbedrukking te kiezen? Dat kan. Ieder blaadje gemaakt van FSC milieuvriendelijk vervaardigd papier kan in 1 – 4 kleuren bedrukt worden. Op deze manier heeft u klant iedere keer dat hij of zij een blaadje gebruikt zicht op uw logo of tekst!

 

BIJZONDERE VORMEN BESTELLEN

Memoblok Container

Door te kiezen voor een langwerpig blok in de vorm van een container kun je door het drukwerk daar op aan te passen kan het blok tet uiterlijk van bijvoorbeeld een zeecontainer of kantoorunit geven.

kubusblok vorm container

Memoblok in de vrom van een Houten Krat

Ook kan een blok worden bedrukt in de vorm en maatverhouding van een houten krat

Deze vorm wordt bijvoorbeeld gekozen door bedrijven die goederen in een krat aanleveren, zoals fruit- en aardappelhandels, carrosseriebedrijven. De digitale fotoprint die rondom geprint wordt heeft het uiterlijk van een krat waarop meteen de logo’s en teksten van de klant worden mee gedrukt. Een uniek product waar er dan geen 2e van bestaat.

kubusblok houten krat

Kubusblok met pengat of boorgat

Het is ook mogelijk om een gat in het notitieblok te laten boren. Dit gat kan dat gebruikt worden om een pen in te zetten. Wij noemen dit boorgat daarom een pengat.

kubusblok met pengat

Kubusblok op vrachtauto

Transportbedrijven vinden het leuk om de vorm van het blok te laten associëren met hun bedrijf. Dit kan op diverse manieren;

zelfklevend memoblok op houten vrachtwagen

Kubusblok met houten pallet

-door het plaatsen van een mini-pallet onder het kubusblok.  Als men dat wil is het zelfs mogelijk het pallet in een gekleurde versie aan te leveren.

kubusblok op pallet

In Speciale vorm gestanst

Het komt voor dat bedrijven het notitieblok in de vorm van hun logo willen laten stansen. Dit kan maar hiervoor moet dan wel een stansmes worden aangemaakt. Sommige stansmessen hebben wij op voorraad, bijvoorbeeld het notitieblok in de vorm van een hart. Mocht u echter een speciale vorm wensen dan kost de aanmaak van het stansmes eenmalig rond de 800 euro. Dit stansmes wordt bij ons bewaard maar kan in de toekomst voor herhalingsorders kosteloos gebruikt worden. Dit is dus met name interessant voor het bestellen van grotere oplages.

 kubusblok speciale vorm

Kubusblok in de vorm van een gedraaide spiraal.

Wilt u een iets heel anders? Kies dan voor een spiraalblok waarmee u anderen verbaasd zult laten staan. Een spiraalblok kan besteld worden in een hoogte van 4 of 6 cm. Het effect van een spiraalblok wordt verkregen door de bedrukking van de blaadjes tot aan de rand van het blok te laten lopen. Hierdoor dringt de inkt in de zijkant van het papier. Na het drukken worden de gestapelde notitieblaadjes handmatig 180 graden gedraaid en vervolgens verlijmd. Het effect is dat de aan de rand gedrukte kleuren als een spiraal naar beneden lopen.

kubusblok spiraalvorm

 

HOE EEN KUBUSBLOK ONLINE BESTELLEN

 

Om te weten waar u aan toe bent is het aan te raden om vooraf een prijsopgave aan te vragen. Bij Promo-Kado weet u meteen waar u aan toe bent. De prijs vorming wordt bepaald door de bestelhoeveelheid en het aantal kleuren waarin u de bedrukking wilt laten plaats vinden.

Het online bestellen of aanvragen van een prijsopgave kan het beste via email of door het invullen van ons offerte formulier.

De prijs die wij u geven is normaal gesproken de goedkoopste van Nederland. Wij zijn transparant in onze prijzen omdat deze wordt geoffreerd inclusief bedrukking, proefdruk en verzendkosten.

U weet dus meteen waar u aan toe bent en het verzekerd u van een met zorg samengesteld product bij de leverancier met het grootste assortiment van Nederland tegen de laagste prijs.

offerte kubusblok aanvragen